gel en acrylnagels - medische pedicure - manicure - (laser)ontharing - gelaatsverzorging - verwenarrangementen - make-up

Actie van de maand

mama, leve mama

13 mei is het weer zover. Een dag om (plus) mama eens extra aandacht te schenken, een extra kopje koffie, een extra “ik zie je graag” kan wonderen doen.

Wil je echt scoren? Waarom eens geen extra “mama-tijd” , haar eens laten verwennen met een zalige gelaatsverzorging, een heerlijk verzorgingspakket lichaamsproducten of een ontspannend verwenarrangement.

° laat mama genieten van een verzorgend skinovage gelaatsverzorging en ze krijgt onze “with love” ampullen werktoffenbooster set mee naar huis om er thuis verder van de kunnen genieten. als toemaatje van onze kant krijgt ze er een extra gentle peeling bij ons thuis verder te gebruiken.  normale prijs van dit alles 107,5. nu slechts voor 85€!

° met een verzorgingspakket voor thuis ga je ook scoren, een shower gel, body peeling en body lotion, drie zalige producten om in haar eigen badkamer zich even in een hammam te wanen. als cadeautje krijgt ze er een cleansing foam voor het gelaat bij .  normale prijs 72€  nu voor 60€.

° een verewenarragement;  even alle drukte vergeten …

we starten met een huidanalyse met de derma visualiser, laten haar even wegdromen met een zalige rugpeeling , een skinovage gelaatsverzorging volgens haar huidtype .  haar handen worden erna verzorgd met een manicure dit  terwijl ze kan genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.  en met kers op de taart een cleansing foam gratis voor thuis.   normale prijs 130,5€     nu voor deze 2 uur durende verwennerij kan ze nu genieten voor slechts 99€!

° last but not least, (ook geldig voor niet mama’s)

bij aankoop van 69€ van onze vernieuwde skinovage lijn krijgt u nu een super handige en mooie beach babor bag GRATIS

toch nog steeds geen idee wat te geven, gelukkig kan je bij ons ook terecht voor een cadeaubon 😉

zaterdag 12 mei zijn wij uitzonderlijk gesloten (lentefeest van Annelotte , mijn dochter)

fijne moederdag en weekend

met vriendelijke groeten; beautysalon elke

Comments are closed.

 • OPEN OP

  Maandag 13.00 - 18.30
  Dinsdag, donderdag, vrijdag 9.00 - 18.30
  Zaterdag 9.00 - 16.30
  Woensdag en zondag gesloten
 • Nieuwsbrief

 • Adres

  Adres

  Baron Ruzettelaan 101   8310 Assebroek

  Telefoon

   +32 479 23 83 26

  Email

   info@beautysalon.be