gel en acrylnagels - medische pedicure - manicure - (laser)ontharing - gelaatsverzorging - verwenarrangementen - make-up

Microdermabrasie peeling voor het gezicht

Krachtige peeling voor een jongere huid

Microdermabrasie is een behandeling waarbij de huid een krachtige, zeer gecontroleerde peeling krijgt. Zo ontstaat er een nieuwe huid. De gladste en schoonste huid ooit. Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acnéletsels, een doffe en onzuivere huid.
Het is een uitzonderlijke en progressieve behandeling tegen huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels, vergrote poriën, zwarte puntjes, doffe of vette huid, pigmentatie, littekens, acnéletsels en striemen. De behandelingen zijn geschikt voor elk huidtype en voor elke huidskleur. We mogen microdermabrasie tot één van de favoriete en meest toegankelijke behandelingen van ons beautysalon rekenen.

Peeling met microscopische kristallen

Na het reinigen van de huid en het verwijderen van eventuele make-up bij dames en de voorbereidende peelings , wordt het handstuk op de huid geplaatst. Vervolgens worden er microscopische kristallen op het huidoppervlak geprojecteerd. Hierdoor worden voorzichtig laag voor laag de bovenste huidlagen afgeschraapt. Er komt een nieuwe huid tevoorschijn die zacht aanvoelt en frisheid uitstraalt.

Pijnloos en voedend

In tegenstelling tot een medische peeling, is de behandeling met microdermabrasie volledig pijnloos. Na de behandeling is er geen herstelperiode nodig. Microdermabrasie stimuleert de huid onmiddellijk en zorgt voor een betere bloedtoevoer. De huid wordt dankzij deze peeling beter gevoed en je krijgt gegarandeerd een jongere look.

Na 1 behandeling zie je al een zeer duidelijk verschil. ideaal is een kuur  die je iedere week laat uitvoeren.

*MICRODERMABRASIE
behandeling                                                   90€
Kuur van 4 wekelijkse behandelingen         324€ (ipv360) *
Kuur van 6 wekelijkse behandelingen         486€ (ipv 540)*
Kuur van 8 wekelijkse behandelingen         648€ (ipv 720)*
Kuur van 10 wekelijkse behandelingen       810€ (ipv 900)*

maak nu uw afspraak

Comments are closed.

 • OPEN OP

  Maandag 13.00 - 18.30
  Dinsdag, donderdag, vrijdag 9.00 - 18.30
  Zaterdag 9.00 - 16.30
  Woensdag en zondag gesloten
 • Nieuwsbrief

 • Adres

  Adres

  Baron Ruzettelaan 101   8310 Assebroek

  Telefoon

   +32 479 23 83 26

  Email

   info@beautysalon.be